Airborne Museum at Hartenstein

Airborne Museum at Hartenstein is een Museum gelegen aan Utrechtseweg 232 in Oosterbeek.

Meer informatie over Airborne Museum at Hartenstein in Oosterbeek

Het Airborne Museum in Oosterbeek biedt verschillende ervaringen en tentoonstellingen over de Slag om Arnhem. In de vaste presentatie van het museum kun je de slag van dag tot dag beleven. Daarnaast is er de ondergrondse Airborne Experience waar je in de voetsporen van een Britse parachutist kunt stappen en de slag zelf kunt ervaren. In de stiltekamer kun je stilstaan bij de ervaringen van de soldaten tijdens de slag. Er is ook aandacht voor de heldhaftige daden van militairen en de speciale onderscheiding, de Dickin Medal, die aan dieren werd uitgereikt. Daarnaast wordt het verhaal verteld van 21 gevluchte Joodse mannen die zich bij de Britse Luchtlandingstroepen aansloten. Het museum biedt ook activiteiten voor de hele familie en heeft mogelijkheden voor groepsbezoeken, onderwijs en georganiseerde reizen. De openingstijden van het museum zijn dagelijks van 10.00-17.00 uur, behalve op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De entreeprijzen variëren afhankelijk van de leeftijd en er zijn kortingen beschikbaar voor bepaalde groepen. Tickets kunnen online gereserveerd worden en groepsbezoeken zijn ook mogelijk. Het museum is gevestigd aan de Utrechtseweg 232 in Oosterbeek.

Wil je weten wat Airborne Museum at Hartenstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Airborne Museum at Hartenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Airborne Museum at Hartenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Airborne Museum at Hartenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Airborne Museum at Hartenstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Airborne Museum at Hartenstein

Bezoekers bekeken ook