Bakker Nico

Bakker Nico is een Bakkerij gelegen aan Pietersbergseweg 4 in Oosterbeek.

Meer informatie over Bakker Nico in Oosterbeek

Er wordt opnieuw gebakken in Oosterbeek! Bakker Nico heeft een nieuwe plek gevonden in het oude pand Schoonoord aan de Pieterbergseweg 4. Hij neemt de tijd om het brood te kneden en te bakken voor een optimale smaakontwikkeling. Het resultaat is brood met een eigen, rijke smaak. Je bent van harte uitgenodigd om te komen proeven. Bakker Nico heeft vroeger vakanties doorgebracht in de bakkerij van zijn oom en neef en heeft hier fantastische herinneringen aan. De eerste bakkerij van Bakker Nico was gevestigd op Wilhelminastraat 13, waar de schuur naast zijn woonhuis werd verbouwd tot een kleine ambachtelijke bakkerij. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Bakker Nico via nico@bakkernico.nl. De openingstijden zijn vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur en op afspraak. Als je geïnteresseerd bent, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Bakker Nico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Nico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Nico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Nico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Bakker Nico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Nico

Bezoekers bekeken ook