Barbershop Oosterbeek

Barbershop Oosterbeek is een Kapper gelegen aan Weverstraat 17a in Oosterbeek.

Meer informatie over Barbershop Oosterbeek in Oosterbeek

Barbershop Oosterbeek is een heren en dameskapper in Oosterbeek. Ze knippen zowel kinderen, heren als dames en je kunt zonder afspraak binnenlopen. Als je reserveert, krijg je voorrang. De prijzen voor knippen variëren van €16,00 voor kinderen tot €30,00 voor knippen en baard. Daarnaast bieden ze ook andere diensten aan, zoals scheren en tondeuse. Een klant genaamd Floris heeft goede ervaringen met deze kapper. Barbershop Oosterbeek is gevestigd op de Weverstraat 17a en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 18:00. Je kunt ook een afspraak maken via email.

Wil je weten wat Barbershop Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Barbershop Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Barbershop Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook