Bei Mutti

Bei Mutti is een Restaurant voor vleesgerechten gelegen aan Plein 1946 3 in Oosterbeek.

Meer informatie over Bei Mutti in Oosterbeek

Bei Mutti is een restaurant gevestigd in Oosterbeek, dat is uitgegroeid vanuit de liefde voor schnitzels uit Oostenrijk. Ze bieden heerlijke schnitzels aan, zowel varkens- als kalkoenschnitzels, geserveerd met verschillende sauzen en garnituren. Daarnaast hebben ze ook andere vlees-, vis- en vegetarische gerechten op het menu staan, zoals huftesteak en op de huid gebakken zalmfilet. Na het eten kun je terecht bij de bar voor een wijntje of een vers gezette espresso. Reserveren kan zowel online als telefonisch, waarbij je eventuele allergieën of specifieke wensen kunt doorgeven. Bei Mutti is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Wil je weten wat Bei Mutti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bei Mutti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bei Mutti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bei Mutti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Bei Mutti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bei Mutti

Bezoekers bekeken ook