Belmani

Belmani is een Opleidingscentrum gelegen aan Weverstraat 30 in Oosterbeek.

Meer informatie over Belmani in Oosterbeek

Belmani is een centrum dat verschillende activiteiten aanbiedt, zoals workshops, meditatie, kookcursussen, dans, yoga en coaching. Daarnaast kunnen er boeken en verschillende behandelingen worden gekocht, zoals Ayurvedische massages en haar- en schoonheidsbehandelingen. Ook wordt er lichttherapie aangeboden met het apparaat Mnemosline. Daarnaast worden er speciale evenementen georganiseerd, zoals de heilige dans Tandava. Het centrum is ook verbonden met Damanhur, een federatie van spirituele gemeenschappen met een eigen cultuur, kunst en muziek.

Wil je weten wat Belmani verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Belmani of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Belmani? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Belmani het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Belmani reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Belmani

Bezoekers bekeken ook