Brood Banket Chocola Jantien Timmer

Brood Banket Chocola Jantien Timmer is een Bakkerij gelegen aan Weverstraat 19 in Oosterbeek.

Meer informatie over Brood Banket Chocola Jantien Timmer in Oosterbeek

Bakkerij Jantien Timmer is een bakkerij in Oosterbeek die al sinds 1984 bestaat. De geschiedenis van de zaak gaat echter nog verder terug, toen de vader van Jantien in de jaren 50 van de vorige eeuw begon met een bakkerij in Arnhem Presikhaaf. Na zijn pensioen nam Jantien de winkel in Oosterbeek over, terwijl de andere winkels buiten de familie werden verkocht en nu niet meer bestaan. De winkel in Oosterbeek is alleen maar mooier geworden en houdt nog altijd de normen van vader Timmer hoog, zoals vakmanschap, puurheid en ambachtelijkheid. Naast de heerlijke producten kunt u bij Bakkerij Jantien Timmer ook rekenen op gezelligheid, ouderwetse service en een praatje. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Betalingen kunnen veilig gedaan worden via iDeal. De contactgegevens zijn 026 334 30 65 en Weverstraat 19, 6862 DJ Oosterbeek.

Wil je weten wat Brood Banket Chocola Jantien Timmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood Banket Chocola Jantien Timmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood Banket Chocola Jantien Timmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood Banket Chocola Jantien Timmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Brood Banket Chocola Jantien Timmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood Banket Chocola Jantien Timmer

Bezoekers bekeken ook