Bureau Linc

Bureau Linc is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Vogelweg 14 in Oosterbeek.

Meer informatie over Bureau Linc in Oosterbeek

Bureau Linc is een organisatie die zich richt op het versterken van communicatiekracht. Ze geloven dat communicatie draait om verbinding tussen organisaties en hun omgeving. Ze helpen organisaties met communicatie die verbindt, om zo mensen te raken en te bewegen. Bureau Linc ontwikkelt communicatiestrategieën en voert deze ook vaak uit. Ze adviseren bijvoorbeeld bij crises, fusies en verandertrajecten en coachen teams bij het organiseren van de communicatie. Ze vinden het belangrijk om in verbinding te blijven met alle stakeholders, vooral bij gevoelige kwesties. Bureau Linc biedt ook deskundige woordvoering en crisiscommunicatie aan. Ze zorgen ervoor dat woordvoerders aansluiten bij wat er in de buitenwereld speelt en kunnen optreden als woordvoerder of bestuurders begeleiden bij mediaoptredens. Bij een crisis is goede communicatie cruciaal en Bureau Linc heeft veel expertise op dit gebied om organisaties snel en professioneel te ondersteunen.

Wil je weten wat Bureau Linc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau Linc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau Linc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Linc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Bureau Linc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau Linc

Bezoekers bekeken ook