Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek

Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Toulon van der Koogweg 18 in Oosterbeek.

Meer informatie over Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek in Oosterbeek

Welkom bij Visage et Plus, een schoonheidssalon in Oosterbeek. Vanwege onze vakantie zijn we gesloten van 21 juli tot en met 25 juli. Bij ons kun je terecht voor een manicure en/of pedicure, waarbij we gebruik maken van de beste merken. We bieden verschillende nagelbehandelingen aan, van een simpele manicure tot een uitgebreide behandeling. Iedereen verdient een momentje voor zichzelf en het is ontspannend om je nagels bij ons te laten verzorgen. Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen of meer informatie. We werken tijdelijk alleen op afspraak en onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00. Ons adres is Van Toulon Van der Koogweg 18, Oosterbeek. Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en acties.

Wil je weten wat Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cais Nails Spa Pedicure Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook