Computerhulp Oosterbeek

Computerhulp Oosterbeek is een Computerservice gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Oosterbeek.

Meer informatie over Computerhulp Oosterbeek in Oosterbeek

Per 1 september 2022 is de computerwinkel van Computerhulp Oosterbeek komen te vervallen. De winkel is gesloten vanwege een verhuizing en vakantie tot 18 september. Na deze periode staat Computerhulp Oosterbeek weer klaar om online of bij u thuis te helpen. Als u alvast een afspraak wilt maken, kunt u mailen naar vincent@acomp.nl. Computerhulp Oosterbeek e.o. biedt snelle en deskundige hulp bij computerproblemen, internetverbindingen, back-ups, netwerken, virussen, installatie, onderhoud, printers en meer. Ze hebben jarenlange ervaring en bieden service aan huis in verschillende plaatsen. De kosten zijn € 13 per kwartier, maar er worden geen voorrijkosten berekend. Er wordt een diagnosetest en kostenindicatie gegeven voorafgaand aan het werk en betaling vindt plaats vooraf of contant. Computerhulp Oosterbeek is onderdeel van Acomp Computers. Vanaf 1 september 2022 werken ze alleen nog op afspraak en komen ze aan huis. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-55173787 of via e-mail naar vincent@acomp.nl.

Wil je weten wat Computerhulp Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computerhulp Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computerhulp Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computerhulp Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Computerhulp Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computerhulp Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook