De Haarspa Private

De Haarspa Private is een Kapper gelegen aan Annastraat 2 A in Oosterbeek.

Meer informatie over De Haarspa Private in Oosterbeek

Bij De Spa Oosterbeek in het mooie groene dorp Oosterbeek in Gelderland kun je terecht voor al je beautywensen. Of het nu gaat om een stralende huid, prachtig haar, luxe parfum, ontspannende massages of innovatieve huidverzorgingsproducten, bij De Spa Oosterbeek ben je aan het juiste adres. Je kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek. Helaas hebben ze momenteel telefoonproblemen, maar je kunt hen bereiken op het nummer 0653416492. Je kunt ook genieten van een moment voor jezelf in de haarspa, waar je kunt ontspannen met natuurlijke producten en persoonlijke aandacht. Ze bieden gepersonaliseerde arrangementen die specifiek zijn afgestemd op jouw huid en haar. Daarnaast kun je ook producten kopen, zoals Dojo 10ml, Cream - Light en Cellular Oil. Ze hebben ook reviews en je kunt hen volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat De Haarspa Private verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haarspa Private of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haarspa Private? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haarspa Private het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar De Haarspa Private reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haarspa Private

Bezoekers bekeken ook