De Huiddokter

De Huiddokter is een Dermatoloog gelegen aan Utrechtseweg 159-C in Oosterbeek.

Meer informatie over De Huiddokter in Oosterbeek

Dit is de standaard welkomstpagina die wordt gebruikt om de correcte werking van de Apache2-server te testen na installatie op Ubuntu-systemen. Als je deze pagina kunt lezen, betekent dit dat de Apache HTTP-server die op deze site is geïnstalleerd, correct werkt. Voordat je je HTTP-server blijft gebruiken, moet je dit bestand vervangen (te vinden op /var/www/html/index.html). Als je een normale gebruiker van deze website bent en niet weet waar deze pagina over gaat, betekent dit waarschijnlijk dat de site momenteel niet beschikbaar is vanwege onderhoud. Neem contact op met de beheerder van de site als het probleem aanhoudt. De standaardconfiguratie van Ubuntu's Apache2 verschilt van de standaardconfiguratie van upstream en is opgesplitst in verschillende bestanden die geoptimaliseerd zijn voor interactie met Ubuntu-tools. De configuratiesysteem is volledig gedocumenteerd in /usr/share/doc/apache2/README.Debian.gz. De documentatie voor de webserver zelf is te vinden in de handleiding als het apache2-doc-pakket op deze server is geïnstalleerd. De configuratie-indeling voor een Apache2-webserver op Ubuntu-systemen is als volgt: Standaard staat Ubuntu geen toegang toe via de webbrowser tot bestanden die zich bevinden buiten /var/www, public_html-mappen (indien ingeschakeld) en /usr/share (voor webtoepassingen). Als je site een webdocumentroot gebruikt die zich elders bevindt (bijvoorbeeld in /srv), moet je je documentroot-directory whitelisten in /etc/apache2/apache2.conf. De standaard Ubuntu-documentroot is /var/www.

Wil je weten wat De Huiddokter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Huiddokter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Huiddokter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Huiddokter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar De Huiddokter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Huiddokter

Bezoekers bekeken ook