De Oude Herbergh

De Oude Herbergh is een Bed & Breakfast gelegen aan Utrechtseweg 245 in Oosterbeek.

Meer informatie over De Oude Herbergh in Oosterbeek

De Oude Herbergh in Oosterbeek is dé plek om te genieten van ouderwetse gastvrijheid. Het restaurant ligt aan de rand van Oosterbeek, dichtbij de Veluwse bossen. Het team staat met veel enthousiasme voor je klaar deze zomer. Naast het restaurant bieden ze ook verschillende opties op locatie naar keuze. De koks in de keuken bereiden elke dag met plezier heerlijke maaltijden. Je kunt genieten op het gezellige terras of in de sfeervolle binnentuin. Of je nu langskomt voor een kop koffie met gebak, lunch, borrel of uitgebreid diner, bij De Oude Herbergh ben je aan het juiste adres. Er zijn verschillende mensen die lovend spreken over De Oude Herbergh, zoals Roel de Jong, Emanuel Meijer en Hans Waardenburg. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 9:00 uur en de keuken sluit om 20:30 uur. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer +3126-3333274 of via info@oudeherbergh-oosterbeek.nl.

Wil je weten wat De Oude Herbergh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Herbergh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Herbergh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Herbergh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar De Oude Herbergh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Herbergh

Bezoekers bekeken ook