Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek

Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek is een Hotel gelegen aan Utrechtseweg 67A in Oosterbeek.

Meer informatie over Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek in Oosterbeek

Dudok Studio's biedt comfortabele en sfeervolle studio's voor kort of lang verblijf in het centrum van Oosterbeek. De studio's zijn ruim en luxueus ingericht, met aandacht voor detail. Ze hebben een compleet ingerichte keuken en aparte slaapkamer. De studio's liggen op loopafstand van de natuur, de stad, winkels en horeca. Er is een fietsenberging en fietsverhuur beschikbaar, en parkeren is gratis. Gasten kunnen genieten van de luxe van een hotel en het comfort van thuis. Er zijn positieve recensies van gasten die de locatie en inrichting van de studio's prijzen. Bij een langer verblijf worden de appartementen minimaal een keer per week schoongemaakt. Gasten hebben de keuze om gezelschap te zoeken in de gezamenlijke ruimtes, zoals de ruime tuin en de WasKas. Oosterbeek biedt rust en natuur, en Arnhem is een levendige stad met veel winkels en bezienswaardigheden. Dudok Studio's zorgt ervoor dat het verblijf veilig verloopt tijdens de COVID-19-pandemie.

Wil je weten wat Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Dudok Studio's Arnhem Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dudok Studio’s Arnhem Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook