DVRSolutions BV

DVRSolutions BV is een IT-consultancy gelegen aan Klingelbeekseweg 67 in Oosterbeek.

Meer informatie over DVRSolutions BV in Oosterbeek

DVRS is een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in camera beveiligingstechnologie. Ze ontwikkelen oplossingen voor videoverificatie en combineren dit met toegangscontrole om oplossingen te bieden voor het beheer van werk- en leefomgevingen. Door gebruik te maken van verworven kennis en opkomende technische ontwikkelingen creëren ze waarde voor hun klanten. Ze bouwen bruikbare oplossingen die op meerdere domeinen in een onderneming kunnen worden toegepast. Hun focus ligt op effectieve communicatie, teamwork en co-creatie, waarbij ze de visie op de oplossing vooropstellen in plaats van de functies en voordelen. DVRS heeft succesvolle oplossingen toegepast in onder andere Klingelbeek Studio's in Oosterbeek.

Wil je weten wat DVRSolutions BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DVRSolutions BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DVRSolutions BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DVRSolutions BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar DVRSolutions BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DVRSolutions BV

Bezoekers bekeken ook