Fong Chen

Fong Chen is een Chinees restaurant gelegen aan Molenweg 1 in Oosterbeek.

Meer informatie over Fong Chen in Oosterbeek

Fong Chen is een restaurant in Oosterbeek waar je terecht kunt voor heerlijk eten. Op hun website kun je rustig alle informatie bekijken en als je vragen hebt, kun je contact met hen opnemen via het kopje 'Contact'. Als je een reservering wilt maken, kun je het beste bellen naar hun telefoonnummer 026-333 20 39. Daarnaast bieden ze ook waardebonnen aan die je cadeau kunt geven. Het leuke is dat je zelf het bedrag kunt bepalen. Dus als je iemand wilt verrassen met een etentje bij Fong Chen, dan is een waardebon een goed idee. Het adres van Fong Chen is Molenweg 1, 6862 HM Oosterbeek.

Wil je weten wat Fong Chen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fong Chen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fong Chen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fong Chen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Fong Chen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fong Chen

Bezoekers bekeken ook