Fratelli

Fratelli is een Pizzeria gelegen aan Weverstraat 27 in Oosterbeek.

Meer informatie over Fratelli in Oosterbeek

Fratelli Pizzeria | Gelateria is een restaurant in Oosterbeek dat bekend staat om zijn heerlijke Italiaanse gerechten. Ze serveren ijs van topkwaliteit, softijs en milkshakes van de familie Granucci. Ook bieden ze Italiaans bier en wijn aan. Daarnaast serveren ze biologische koffie van Manetti en patisserie van Teunissen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via mail of telefoon. Fratelli Pizzeria | Gelateria is opgericht uit liefde voor de pure smaken en producten uit Italië. Ze bieden de beste kwaliteit aan, zoals biologische koffie en ijs. Ook kun je bij hen terecht voor pasta's, olijfolie en andere Italiaanse producten. Ze schenken Peroni en Moretti bier en serveren ook kwalitatieve wijnen uit Italië.

Wil je weten wat Fratelli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fratelli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fratelli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fratelli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Fratelli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fratelli

Bezoekers bekeken ook