Freek's Fietsenmakerij

Freek's Fietsenmakerij is een Fietsenmaker gelegen aan Poststraat 2 in Oosterbeek.

Meer informatie over Freek's Fietsenmakerij in Oosterbeek

In het centrum van Oosterbeek bevindt zich Freek's Fietsenmakerij, waar Freek en zijn team klaarstaan om jou te helpen met onderhoud of het kopen van een nieuwe fiets. Ze maken gebruik van degelijke onderdelen en vakmanschap om ervoor te zorgen dat jouw fiets goed blijft rijden. Je kunt gewoon binnenlopen of een afspraak maken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur, en in het weekend is de fietsenmakerij gesloten. Je kunt Freek's Fietsenmakerij ook volgen op Facebook en Instagram. De locatie is Poststraat 2, 6862 DW Oosterbeek.

Wil je weten wat Freek's Fietsenmakerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freek's Fietsenmakerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freek's Fietsenmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freek's Fietsenmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Freek's Fietsenmakerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freek’s Fietsenmakerij

Bezoekers bekeken ook