Fysio Oosterbeek

Fysio Oosterbeek is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Wilhelminastraat 19 in Oosterbeek.

Meer informatie over Fysio Oosterbeek in Oosterbeek

Fysio Oosterbeek is sinds 1985 een vertrouwd adres voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, handrevalidatie, geriatrie, oedeemtherapie, dry needling en andere behandelmethoden in Oosterbeek en Arnhem. Ze zijn ook een stageadres voor studenten van de HAN en masterstudenten van de HU. Met hun samenwerkende specialisaties kunnen ze een optimale behandeling bieden voor klachten, zowel met als zonder verwijzing van een arts. Naast behandelingen bieden ze ook beweeggroepen en fitheidstesten aan. Op hun website is alle informatie te vinden over de praktijk, het team, aandoeningen en specialisaties, openingstijden en contactgegevens. Ze hebben geen contract met Salland, Eno en Zorg en Zekerheid in 2023. Daarnaast bieden ze workouts, instructies en huiswerkoefeningen aan via hun YouTube kanaal. De openingstijden zijn te bereiken via telefoonnummers. Er is ook nieuws over ZwangerFit/MamaFit, nieuwe apparatuur en een contract met CZ. Verder worden de medewerkers, aandoeningen, specialisaties en locaties genoemd met bijbehorende contactgegevens.

Wil je weten wat Fysio Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Fysio Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook