Fysiocare Oosterbeek

Fysiocare Oosterbeek is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Joubertweg 10 in Oosterbeek.

Meer informatie over Fysiocare Oosterbeek in Oosterbeek

Fysiocare Oosterbeek is een praktijk voor fysiotherapie met diverse specialisaties en bewegingsactiviteiten. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website. Voor een afspraak of vragen kunt u contact opnemen met de praktijk. Daarnaast kunt u de praktijk beoordelen door een review te geven. Fysiocare heeft twee locaties in Oosterbeek en één locatie in Arnhem. U kunt zonder verwijsbrief van de huisarts bij de fysiotherapeut terecht, maar voor een chronische indicatie of behandeling is een verwijzing nodig. Naast fysiotherapie biedt Fysiocare ook bewegingsactiviteiten aan, zoals zwemmen, pilates en fysiofitness. Het hoofdgebouw bevindt zich op de Joubertweg 10 in Oosterbeek, waar ook de lessen fysiofitness en pilates plaatsvinden. Er zijn ook dependances in Oosterbeek en Arnhem.

Wil je weten wat Fysiocare Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiocare Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiocare Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiocare Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Fysiocare Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiocare Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook