ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het bouwen van 2 woningen en aanleggen uitrit, Cornelis Koningstraat 7 te Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het bouwen van 2 woningen en aanleggen uitrit, Cornelis Koningstraat 7 te Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de beslistermijn voor de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verlengd.Zaakid: ODRA22AB1067Omschrijving: het bouwen van 2 woningen en aanleggen uitrit Adres: Cornelis Koningstraat 7 te OosterbeekActiviteit: Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo)Besluit: VerlengdDatum ondertekening: 16-08-2022Datum verzending: 16-08-2022

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2022-378754

Gerelateerde berichten