Gemeente Renkum: ontwerp-verkeersbesluit inrichten gehandicaptenparkeerplaats op kenteken op het Brendelplantsoen in Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Renkum: ontwerp-verkeersbesluit inrichten gehandicaptenparkeerplaats op kenteken op het Brendelplantsoen in Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

B&W-besluit Nr. OVKB22-13Referentienummer 161834Burgemeester en wethouders van de gemeente RenkumOverwegende dat:wij een aanvraag ontvingen voor het aanwijzen en inrichten van een gehandicaptenparkeerplaats op het Brendelplantsoen in Oosterbeek;de aanvrager, woonachtig op het Brendelplantsoen in Oosterbeek in het bezit is van een gehandicaptenparkeerkaart (type B);er, in verband met de parkeerdruk, vaak geen (geschikte) parkeergelegenheid is nabij de woning van de aanvrager;dit besluit genomen wordt op basis van Artikel 2 WVW 1994;lid 1b: het beschermen van de weggebruikers en passagiers;lid 1d: het zoveel mogelijk waarborgen van de vrijheid van het verkeer;over dit besluit overleg is gevoerd met de korpschef van politie Oost-Nederland – afdeling Verkeer, die kan instemmen met dit besluit;gelet op artikel 12 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW),artikel 15 en 18 van de Wegenverkeerswet 1994 en het Mandaatbesluit gemeente Renkum 2017 van 27 juni 2017;BESLUITDoor het plaatsen van het bord model E6 (Gehandicaptenparkeerplaats) van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, een gehandicaptenparkeerplaats in te richten op het Brendelplantsoen in Oosterbeek. Op een onderbord model OB309 wordt het kenteken vermeld van het voertuig dat in gebruik is bij de aanvrager.Dat dit besluit in werking treedt zodra de genoemde bebording onder punt 1 is aangebracht.Oosterbeek, 01 oktober 2022BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RENKUMNamens deze,M. (Martin) Reijnen Manager Ruimtelijk DomeinMededelingenZienswijzenVanaf de datum van deze publicatie ligt gedurende zes weken het ontwerp-verkeersbesluit inclusief voorlopige tekening ter inzage in het gemeentehuis in Oosterbeek. Tijdens deze periode bestaat gelegenheid tegen het ontwerp-verkeersbesluit schriftelijk en mondeling een zienswijze in te dienen. U wordt verzocht daarbij het nummer van het ontwerp-verkeersbesluit te vermelden.Meer informatieNadere informatie kunt u verkrijgen bij het Servicepunt, telefoon (026) 33 48 111. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2022-460415

Gerelateerde berichten