ODRA Gemeente Renkum - volledige meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer, Activiteitenbesluit, het uitbreiden van de woning, Jan van Riebeeckweg 37 Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Renkum - volledige meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer, Activiteitenbesluit, het uitbreiden van de woning, Jan van Riebeeckweg 37 Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

MeldingBurgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende volledige melding in het kader van Wet Milieubeheer, Activiteitenbesluit, Waterwet, Besluit lozen buiten inrichtingen hebben ontvangen.De publicatie van deze melding heeft uitsluitend een informatief karakter; er kunnen geen bezwaren worden ingediend.Zaakid: ODRA22AB1816Datum indiening: 03-05-2022Omschrijving: het uitbreiden van de woningAdres: Jan van Riebeeckweg 37 Oosterbeek Besluit: herstelbesluit Van rechtswege verleende OmgevingsvergunningDatum ondertekening: 17-10-2022Datum verzending: 17-10-2022

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2022-466175

Gerelateerde berichten