ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn Omgevingsvergunning, het wijzigen van de bestemming t.b.v. kleinschalige handel in wapens, Bothaweg 6 te Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn Omgevingsvergunning, het wijzigen van de bestemming t.b.v. kleinschalige handel in wapens, Bothaweg 6 te Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de beslistermijn voor de volgende aanvraag voor een Omgevingsvergunning hebben verlengd.Zaakid: ODRA23AB0783Omschrijving: het wijzigen van de bestemming t.b.v. kleinschalige handel in wapens Adres: Bothaweg 6 te OosterbeekActiviteit: Strijdig gebruik grond/bouww. met RO (Art. 2.1 lid 1c Wabo)Besluit: VerlengdDatum ondertekening: 18-07-2023Datum verzending: 18-07-2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2023-323369

Gerelateerde berichten