ODRA Gemeente Renkum - volledige meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer, het starten van een bedrijf in handelen in wapens cat 3, Bothaweg 6 te Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Renkum - volledige meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer, het starten van een bedrijf in handelen in wapens cat 3, Bothaweg 6 te Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

MeldingBurgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende volledige melding in het kader van Wet Milieubeheer, Activiteitenbesluit, Waterwet, Besluit lozen buiten inrichtingen hebben ontvangen.De publicatie van deze melding heeft uitsluitend een informatief karakter; er kunnen geen bezwaren worden ingediend.Zaakid: ODRA23MA0331Datum indiening: 31-01-2023Omschrijving: het starten van een bedrijf in handelen in wapens cat 3Adres: Bothaweg 6 te OosterbeekBesluit: VerleendDatum ondertekening: 22-02-2023Datum verzending: 22-02-2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2023-94247

Gerelateerde berichten