ODRA Gemeente Arnhem - Besluit verlenen omgevingsvergunning, het kappen van een lariks (waardevolle boom), A. van Oudenallenstraat 8 te Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Arnhem - Besluit verlenen omgevingsvergunning, het kappen van een lariks (waardevolle boom), A. van Oudenallenstraat 8 te Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 25 maart 2023 is het besluit ten behoeve van het plaatsen van zonnepanelen, het kappen van een lariks (waardevolle boom), A. van Oudenallenstraat 8 te Oosterbeekgepubliceerd.Per abuis is er in het Gemeenteblad van Arnhem bekendmaking gepubliceerd met de verkeerde publicatietekst.Publicatie met nummer 130248 betreft een door het systeem automatisch gegenereerde publicatie, deze bevat de verkeerde informatie.Onze excuses voor het ongemak.Onderstaand de correcte publicatietekst.Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een besluit hebben genomen inzake een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere procedure van toepassing is.VerlengenZaakid: ODRA24AB0045OLO-nummer: 2024011700333Omschrijving: het kappen van een lariks (waardevolle boom)Adres: A. van Oudenallenstraat 8 te OosterbeekActiviteiten: KappenBesluit: VerlengdDatum ondertekening: 13-03-2024Datum verzending: 13-03-2024

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 10-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2024-142084

Gerelateerde berichten