ODRA - Aanvraag omgevingsvergunning - Van Toulon van der Koogweg 100 in Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA - Aanvraag omgevingsvergunning - Van Toulon van der Koogweg 100 in Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen, waarbij de reguliere procedure van toepassing is. Er is nog geen besluit genomen op de aanvraag; het genomen besluit wordt te zijner tijd bekendgemaakt. Daarmee heeft de publicatie van deze aanvragen een informatief karakter. Indien u vragen heeft hierover kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00-12:00 uur en 13:00-17:00 uur. Het telefoonnummer is (026) 377 16 00. Het e-mailadres is postbus@odra.nl.Zaakid: ODRA24AB0589Datum indiening: 2024-05-13Omschrijving: het realiseren van een uitbouw aan de zijkant, het isoleren van het dak en de gevel, het vervangen van de kozijnen voor- en achtergevel, plaatsen dakkapel op voordakvlakAdres: Van Toulon van der Koogweg 100 in OosterbeekActiviteit: Bouwactiviteit (technisch), Bouwactiviteit (omgevingsplan)

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 17-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2024-214635

Gerelateerde berichten