ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn Omgevingsvergunning, het vervangen van bestaande dakkapel voor een nieuwe dakkapel, Emmastraat 30 te Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Renkum- Verlenging beslistermijn Omgevingsvergunning, het vervangen van bestaande dakkapel voor een nieuwe dakkapel, Emmastraat 30 te Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de beslistermijn voor de volgende aanvraag voor een Omgevingsvergunning hebben verlengd.Zaakid: ODRA24AB0494Omschrijving: het vervangen van bestaande dakkapel voor een nieuwe dakkapelAdres: Emmastraat 30 te OosterbeekActiviteit: Bouwactiviteit (omgevingsplan)Besluit: VerlengdDatum ondertekening: 14-06-2024Datum verzending: 14-06-2024

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 27-6-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oosterbeek
  2. gmb-2024-272508

Gerelateerde berichten