Grand café Oosterbeek

Grand café Oosterbeek is een gelegen aan Raadhuisplein 2 in Oosterbeek.

Meer informatie over Grand café Oosterbeek in Oosterbeek

Grand Café Oosterbeek is een gezellig café in het centrum van Oosterbeek waar je terecht kunt voor een lekkere uitsmijter of belegde broodjes. Het café heeft een warme en vertrouwde sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. Kim, de eigenaar, wil graag dat iedereen zich welkom voelt en dat lukt goed, gezien de grote groep vaste gasten. Op de uitgebreide menukaart vind je zowel koude als warme gerechten en als je een voedselallergie hebt, kun je dit van tevoren doorgeven. Het eten is betaalbaar en lekker, dus voor zowel lunch als diner ben je hier aan het juiste adres. Het café is geopend van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur, met de keuken die om 17.30 uur sluit. Je kunt het café ook volgen op social media voor het laatste nieuws, menukaarten, evenementen en acties.

Wil je weten wat Grand café Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand café Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand café Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand café Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Grand café Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand café Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook