Hotel De Bilderberg

Hotel De Bilderberg is een Hotel gelegen aan Utrechtseweg 261 in Oosterbeek.

Meer informatie over Hotel De Bilderberg in Oosterbeek

In de buurt van Arnheim, verborgen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Het hotel straalt rust en luxe uit en biedt comfortabele kamers, waaronder comfortkamers, deluxe kamers, superior kamers, junior suites, eenpersoonskamers en de Bilderberg Suite. Het hotel heeft goede beoordelingen ontvangen, hoewel de barservice verbeterd kan worden. Het hotel biedt verschillende arrangementen, zoals het Kids for free arrangement, een vijfdaagse korte vakantie, een meerdaags voordeelarrangement, de Veluwe Experience en overnachtingen met ontbijt. Daarnaast heeft het hotel twee uitstekende restaurants, Trattoria Artusi met Italiaanse gerechten en Julia's Kitchen met frans-amerikaanse gerechten. Het hotel heeft ook een conferentiecentrum en is een populaire locatie voor bruiloften. Het hotel is gelegen in Oosterbeek, aan de Utrechtseweg 261, en kan gecontacteerd worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Hotel De Bilderberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel De Bilderberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel De Bilderberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel De Bilderberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Hotel De Bilderberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel De Bilderberg

Bezoekers bekeken ook