Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West

Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West is een Huisarts gelegen aan Generaal Urquhartlaan 18-C in Oosterbeek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West in Oosterbeek

Op donderdag 26 oktober en dinsdag 7 november worden de jaarlijkse griepprikken en pneumokokkenvaccinaties gezet. Mensen die in aanmerking komen voor de griepprik ontvangen een uitnodiging begin oktober. De vaccinaties vinden plaats op de praktijk en het is belangrijk om de uitnodiging met barcode mee te nemen. Ook mensen tussen de 63 en 66 jaar kunnen een uitnodiging verwachten voor de pneumokokkenvaccinatie. Deze vaccinatie werkt vijf jaar en wordt gelijktijdig met de griepprik gezet. Als je geen uitnodiging hebt ontvangen maar toch de griepprik wilt, kun je contact opnemen met de praktijk. In dat geval zijn de kosten voor eigen rekening. Verder is er informatie over een landelijke huisartsenmanifestatie op 1 juli, waarbij de praktijk gesloten zal zijn vanaf 12.00 uur. Voor spoedgevallen is er nog wel bereikbaarheid via het spoednummer. Tot slot worden de namen van de huisartsen, praktijkmanager, assistenten en praktijkondersteuners vermeld, evenals de adresgegevens en openingstijden van de praktijk.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Dennenkamp West

Bezoekers bekeken ook