Julia's Kitchen

Julia's Kitchen is een Restaurant gelegen aan Utrechtseweg 261 in Oosterbeek.

Meer informatie over Julia's Kitchen in Oosterbeek

Bilderberg Hotel De Bilderberg heeft twee restaurants: Julia's Kitchen en Trattoria Artusi. Julia's Kitchen is geïnspireerd op de beroemde Franse-Amerikaanse kokkin Julia Child en serveert gerechten bereid met lokale ingrediënten. In de zomermaanden is er ook een uitgebreide BBQ met gerechten van Julia's Kitchen. Trattoria Artusi heeft een typische Italiaanse sfeer en serveert smaakvolle gerechten en pure Italiaanse wijnen. Het restaurant is vernoemd naar de beroemde schrijver Pellegrino Artusi, die de Italiaanse keuken zonder franje en met veel smaak als inspiratie gebruikte. Beide restaurants hebben openingstijden en menukaarten en het is mogelijk om te reserveren. Er zijn ook culinaire arrangementen beschikbaar waarbij je kunt overnachten in een van de prachtige Bilderberg hotels en kunt genieten van een culinair diner. Er zijn positieve reviews over zowel Trattoria Artusi als Julia's Kitchen, waarbij het hartelijke ontvangst en het heerlijke eten worden benadrukt.

Wil je weten wat Julia's Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Julia's Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Julia's Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Julia's Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Julia's Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Julia’s Kitchen

Bezoekers bekeken ook