Keurslager De Haas

Keurslager De Haas is een Slagerij gelegen aan Weverstraat 2 in Oosterbeek.

Meer informatie over Keurslager De Haas in Oosterbeek

Keurslager de Haas bevindt zich in de Weverstraat in het centrum van Oosterbeek, samen met andere verswinkels zoals een bakker, groenteboer, visspecialist en een kaaswinkel. In de slagerij werken enthousiaste medewerkers genaamd Hermi, Beate, Sandra, Melanie, Suzanne, Daan en Daan. De openingstijden en contactgegevens van de slagerij zijn te vinden op de website. Bij Keurslager de Haas kun je terecht voor kwaliteitsvlees. Daarnaast kun je de slagerij volgen op sociale media en je inschrijven voor de nieuwsbrief om recepten, aanbiedingen, nieuwe producten en verse vleeswaren te ontvangen. Bij inschrijving ontvang je ook een De Haas Spaarkaart waarmee je kunt sparen voor korting vanaf je eerste bestelling.

Wil je weten wat Keurslager De Haas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager De Haas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager De Haas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager De Haas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Keurslager De Haas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager De Haas

Bezoekers bekeken ook