Li Lou Skin Aesthetics

Li Lou Skin Aesthetics is een Schoonheidssalon gelegen aan Stationsweg 8 in Oosterbeek.

Meer informatie over Li Lou Skin Aesthetics in Oosterbeek

Li Lou Skin Aesthetics is een schoonheidssalon opgericht door Lianne Otter. Na het voltooien van haar studie als schoonheidsspecialiste heeft ze zich volledig gericht op het openen van haar eigen salon voor huidverbetering. Ze heeft veel onderzoek gedaan, producten getest en cursussen gevolgd om exclusieve behandelingen aan te kunnen bieden. Lianne gebruikt producten van het merk SPA Sallonnepro, die professioneel, dierproefvrij, milieubewust en vegan zijn. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, maskers en verzorgende dagcrèmes. De prijzen variëren van € 55 tot € 140. Daarnaast biedt de salon ook extra's aan, zoals harsen en verven van wimpers en wenkbrauwen. Lianne benadrukt het belang van schoonheidsbehandelingen en hoe vaak je een afspraak moet maken. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Li Lou Skin Aesthetics.

Wil je weten wat Li Lou Skin Aesthetics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Li Lou Skin Aesthetics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Li Lou Skin Aesthetics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Li Lou Skin Aesthetics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Li Lou Skin Aesthetics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Li Lou Skin Aesthetics

Bezoekers bekeken ook