Meer dan Kappers

Meer dan Kappers is een Kapper gelegen aan Weverstraat 79 in Oosterbeek.

Meer informatie over Meer dan Kappers in Oosterbeek

Basel Style & Meer dan Kappers is een one-stop-shop in Oosterbeek waar u terecht kunt voor haar-, hand-, huid- en voetverzorging. Naast knippen bieden zij ook schoonheids-, pedicure- en manicurebehandelingen en massages aan. Het voordeel van deze salon is dat u verschillende afspraken gemakkelijk kunt combineren, waardoor u tijd bespaart. Daarnaast bieden zij unieke abonnementen aan, waarmee u voordeliger uit bent en er altijd verzorgd uitziet. De top hairstylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen u goed adviseren. De schoonheidsspecialiste zorgt voor natuurlijke huidverbetering en is gespecialiseerd in bindweefselmassage. Ook de pedicure is gespecialiseerd in voetverzorging en voetreflexmassage. Kortom, Basel Style & Meer dan Kappers biedt een breed scala aan verzorgingsdiensten voor het hele lichaam.

Wil je weten wat Meer dan Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meer dan Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meer dan Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meer dan Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Meer dan Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meer dan Kappers

Bezoekers bekeken ook