Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com

Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com is een Fotograaf gelegen aan Van Spaenweg 26 in Oosterbeek.

Meer informatie over Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com in Oosterbeek

Michiel van Druten is een gepassioneerde fotograaf die al sinds zijn jeugd gefascineerd is door fotografie. Hij bekijkt alles om zich heen op een fotografische manier en geniet van de schoonheid die hij ziet. Hij heeft vrijwel altijd een camera bij zich en fotografeert het liefst tijdens het koude ochtend- of warme avondlicht. Zijn foto van 'koeien in de nevel' werd uitgeroepen tot Wildlife-foto van het jaar 2016. Naast zijn eigen werk fotografeert Michiel ook in opdracht, waarbij hij rekening houdt met de wensen en ideeën van de klant. Hij heeft een grote collectie eigen werk en verkoopt foto's in een gelimiteerde oplage. Daarnaast biedt hij ook de mogelijkheid om foto's op verschillende materialen en formaten te bestellen.

Wil je weten wat Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Michiel van Druten Photography - www.michielvandruten.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michiel van Druten Photography – www.michielvandruten.com

Bezoekers bekeken ook