Remonstranten Oosterbeek

Remonstranten Oosterbeek is een Kerk gelegen aan Wilhelminastraat 10 in Oosterbeek.

Meer informatie over Remonstranten Oosterbeek in Oosterbeek

Bij de Remonstranten Oosterbeek is iedereen, gelovig of niet, welkom. De gemeente gelooft dat God tussen mensen gebeurt en houdt niet van dogma's. De predikanten zijn ds. Annemarieke van der Woude en ds. Joost Röselaers. Naast de wekelijkse kerkdiensten worden er ook lezingen, lunches en kringen georganiseerd. De kerkdiensten zijn elke zondagochtend te bezoeken of te volgen via kerkdienstgemist. Daarnaast zijn er verschillende actuele evenementen, zoals een lunch met Greet Breugem-Krol, een mars voor klimaat en rechtvaardigheid, en een liedwedstrijd. Op Wereldarmoededag wordt er stilgestaan bij de armoedeproblematiek in Nederland. De gemeente gelooft dat geloof begint bij de individuele persoon en hecht waarde aan de vrijheid om een eigen mening te hebben en dingen ter discussie te stellen. De Remonstranten Oosterbeek is onderdeel van de bloeiende Remonstrantse Broederschap met ruim 5.000 leden en vrienden.

Wil je weten wat Remonstranten Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Remonstranten Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Remonstranten Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Remonstranten Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Remonstranten Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Remonstranten Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook