Restaurant Klein Hartenstein

Restaurant Klein Hartenstein is een Restaurant gelegen aan Utrechtseweg 226 in Oosterbeek.

Meer informatie over Restaurant Klein Hartenstein in Oosterbeek

Met een passie voor culinair eten verwelkomt Klein Hartenstein dagelijks gasten met een glimlach. Ze serveren bekende seizoensgerechten uit de buurt, evenals smaakvolle combinaties van het onbekende. De maandelijkse menukaart wordt met trots gepresenteerd door patron cuisinier Dennis Richter Uitdenbogaardt. Als u bijvoorbeeld vegetarisch eet of een allergie heeft, past de keukenbrigade uw diner met plezier aan. Het restaurant is gehuisvest in een historische villa naast het Airborne Museum, met een karakteristiek interieur dat een moderne uitstraling geeft aan de historie. Klein Hartenstein biedt vele mogelijkheden voor elke gelegenheid en type gezelschap. Het adres is Utrechtseweg 226, 6862 AZ Oosterbeek, maar het navigatieadres is Talsmalaan 1 in Oosterbeek. U kunt contact opnemen via +31 (0) 26 334 21 21 of info@kleinhartenstein.nl.

Wil je weten wat Restaurant Klein Hartenstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Klein Hartenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Klein Hartenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Klein Hartenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Restaurant Klein Hartenstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Klein Hartenstein

Bezoekers bekeken ook