Restaurant Schoonoord

Restaurant Schoonoord is een Restaurant gelegen aan Pietersbergseweg 4 in Oosterbeek.

Meer informatie over Restaurant Schoonoord in Oosterbeek

Grand café restaurant Schoonoord is een modern bedrijf met een rijke historie. Het hotel opende in 1894 haar deuren en werd een favoriete bestemming voor de gegoede burgerij. Tijdens de slag om Arnhem in 1944 werd het gebouw gebruikt als noodhospitaal, waardoor de bijnaam "Airborne pub no 1" ontstond. Na de oorlog werd het gebouw hersteld, maar de oude glorie kwam niet terug. Desondanks blijft het indrukwekkende verleden van Schoonoord voortbestaan. Het restaurant verwelkomt gasten voor een kopje koffie met gebak, lunch, diner of gewoon een borrel. De menukaart biedt diverse opties en snacks en hapjes kunnen de hele dag besteld worden.

Wil je weten wat Restaurant Schoonoord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Schoonoord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Schoonoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Schoonoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Restaurant Schoonoord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Schoonoord

Bezoekers bekeken ook