Richard VD Weerd Groenten en Fruit

Richard VD Weerd Groenten en Fruit is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Weverstraat 21 in Oosterbeek.

Meer informatie over Richard VD Weerd Groenten en Fruit in Oosterbeek

Bij Groente- en fruitspeciaalzaak Richard van de Weerd kunt u terecht voor een breed assortiment groente, fruit, kant-en-klaar maaltijden, salades en sappen. De eigenaar van de winkel is een gepassioneerde vakman die werkt met verse en producten van de beste kwaliteit. Op de website kunt u de bestellijst voor Kerst vinden, die digitaal ingevuld kan worden en gemaild kan worden naar de winkel. De site is ook up-to-date gemaakt met een nieuwe lijst met producten en ook hier kunt u bestellen. Er is een ruim assortiment exotische vruchten verkrijgbaar, evenals verschillende dranken zoals smoothies en fruitdranken. Daarnaast is er een keuze uit verschillende paddenstoelen en kunt u bij de winkel uw eigen sapje persen. Het verse fruit dat verkocht wordt, kan onder andere gebruikt worden in yoghurt.

Wil je weten wat Richard VD Weerd Groenten en Fruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Richard VD Weerd Groenten en Fruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Richard VD Weerd Groenten en Fruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Richard VD Weerd Groenten en Fruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Richard VD Weerd Groenten en Fruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Richard VD Weerd Groenten en Fruit

Bezoekers bekeken ook