Schoonheidssalon Manon van Lent

Schoonheidssalon Manon van Lent is een Schoonheidssalon gelegen aan Sint Bernulphusstraat 13d in Oosterbeek.

Meer informatie over Schoonheidssalon Manon van Lent in Oosterbeek

Manon van Lent is een ervaren schoonheidsspecialiste die in 2007 is begonnen aan haar opleiding aan het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Na het voltooien van de basisopleiding en de Allround opleiding, besloot ze zich te specialiseren in huidverbetering. In 2012 startte ze haar eigen praktijk en werkt ze met de productmerken Maria Galland en HydroPeptide. Manon staat bekend om haar vriendelijkheid, deskundigheid en meedenkend vermogen. Klanten zijn zeer tevreden over de behandelingen en de fijne sfeer in de salon. Manon biedt diverse behandelingen aan en adviseert haar klanten op maat, zodat iedereen het beste resultaat voor zijn of haar huid kan bereiken. Een bezoek aan Manon wordt altijd als prettig en ontspannend ervaren.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Manon van Lent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Manon van Lent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Manon van Lent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Manon van Lent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Schoonheidssalon Manon van Lent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Schoonheidssalon Manon van Lent

Bezoekers bekeken ook