Sport Studio Locomotion

Sport Studio Locomotion is een Sportschool gelegen aan Sportlaan in Oosterbeek.

Meer informatie over Sport Studio Locomotion in Oosterbeek

Bij sportstudio Locomotion is de drempel superlaag. Voordat je een lidmaatschap aangaat, mag je een maand lang gratis alle lessen uitproberen. Zo kun je een bewuste keuze maken. Het lesaanbod is uitgebreid en gevarieerd, zodat iedereen een les kan vinden die het beste resultaat geeft, of dat nu conditie, kracht, stabiliteit of gewoon plezier is. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en professioneel en hebben hun eigen specialisatie. Je kunt ervoor kiezen om binnen in de studio te trainen, buiten tijdens een wandeling of bootcamp, of een combinatie van beide. Op de website kun je rustig alles lezen en daarna snel je proefmaand starten. Tot snel in een van de lessen!

Wil je weten wat Sport Studio Locomotion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Studio Locomotion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Studio Locomotion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Studio Locomotion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Sport Studio Locomotion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Studio Locomotion

Bezoekers bekeken ook