Stichting Revabo Oosterbeek

Stichting Revabo Oosterbeek is een Opleidingscentrum gelegen aan Pastoor Bruggemanlaan 33-A in Oosterbeek.

Meer informatie over Stichting Revabo Oosterbeek in Oosterbeek

Ben je op zoek naar een opleiding in de bouw? Bij ReVaBo kun je werken, leren en verdienen tegelijk. Ze leiden al sinds 1984 jongeren op voor de bouwnijverheid in de regio Arnhem en Zuid-West Veluwe. Samenwerkingen met bouw- en timmerbedrijven en ROC's zorgen ervoor dat jongeren kunnen worden opgeleid in een BBL opleiding timmeren, metselen, tegelzetten of machinaal timmeren. Er is veel keuze bij ReVaBo, van timmeren tot tegelzetten en van metselen tot monteren/afbouwen. Daarnaast worden er ook cursussen aangeboden om kennis te verbreden of op peil te houden. Bij ReVaBo doe je theorie en praktijk tegelijk, waardoor je niet de hele week op school zit. Schrijf je nu in voor een van hun opleidingen en leer een mooi vak waar je direct geld mee verdient. ReVaBo biedt ook samenwerkingen aan voor goede leerling-bouwvakkers.

Wil je weten wat Stichting Revabo Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Revabo Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Revabo Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Revabo Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Stichting Revabo Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Stichting Revabo Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook