Tandartsenpraktijk Veritas

Tandartsenpraktijk Veritas is een Tandarts gelegen aan Veritasweg 3 in Oosterbeek.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Veritas in Oosterbeek

Tandartsenpraktijk Veritas is een moderne tandartspraktijk in Oosterbeek, vlakbij Arnhem. Ze bieden hoogwaardige zorg en streven naar een hoge kwaliteit van zorgverlening, persoonlijke zorg en een goede organisatie en logistiek. De praktijk verleent weer reguliere zorg onder strikte maatregelen, maar patiënten met coronasymptomen worden gevraagd geen afspraak te maken. Er is een instructievideo beschikbaar voor het bleken van tanden en er is een cursus beschikbaar genaamd "Restauratieve tandheelkunde in het front; Kennis vs Kunde" waarvoor men zich kan inschrijven. Tandartsenpraktijk Veritas biedt de laatste high-tech tandheelkundige zorg in een klantvriendelijke full-service kliniek en hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg op maat.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Veritas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Veritas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Veritas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Veritas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Veritas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Veritas

Bezoekers bekeken ook