Trattoria Artusi

Trattoria Artusi is een Restaurant gelegen aan Utrechtseweg 261 in Oosterbeek.

Meer informatie over Trattoria Artusi in Oosterbeek

Bilderberg Hotel De Bilderberg heeft twee restaurants: Julia's Kitchen en Trattoria Artusi. Julia's Kitchen biedt een Frans-Amerikaanse keuken geïnspireerd door kokkin Julia Child. De gerechten zijn bereid met lokale ingrediënten en je kunt genieten van een sfeervolle ambiance. Trattoria Artusi is een Italiaans restaurant met een typische Italiaanse sfeer. Het is vernoemd naar de beroemde schrijver Pellegrino Artusi en serveert gerechten uit de Italiaanse keuken met veel smaak. Beide restaurants hebben openingstijden, menukaarten en je kunt reserveren. Er zijn ook culinaire arrangementen beschikbaar waarbij je kunt overnachten in een van de prachtige Bilderberg hotels en genieten van het Bilderberg Ontbijt en een culinair diner. Er zijn positieve reviews van gasten die vooral de hartelijke ontvangst en het heerlijke eten benadrukken. Bilderberg Hotel De Bilderberg heeft ook andere hotels in verschillende regio's, zoals Randstad, Veluwe, Overijssel, Limburg en Duitsland. Je kunt je ook abonneren op de Bilderberg nieuwsbrief en het hotel volgen op sociale media.

Wil je weten wat Trattoria Artusi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trattoria Artusi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trattoria Artusi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trattoria Artusi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Trattoria Artusi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trattoria Artusi

Bezoekers bekeken ook