Zwem- en Instructiebad Oosterbeek

Zwem- en Instructiebad Oosterbeek is een Openbaar zwembad gelegen aan Lukassenpad 1 in Oosterbeek.

Meer informatie over Zwem- en Instructiebad Oosterbeek in Oosterbeek

Zwembad Oosterbeek is een kleinschalig zwembad gelegen aan het Lukassenpad in het hart van het dorp. Het zwembad heeft ruime parkeergelegenheid op het marktplein en het water heeft een temperatuur van 30 graden. Er worden zwemlessen gegeven in kleine groepen van maximaal 7 personen, waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor elk kind. Ouders kunnen altijd blijven kijken tijdens de zwemlessen op het terras bij het zwembad. Daarnaast biedt het zwembad ook aquasportieve activiteiten, vrij zwemmen en andere faciliteiten zoals kinderfeestjes en sportduiken. Voor iedereen is er wel iets te doen in Zwembad Oosterbeek. Kinderen die al elders zwemles volgen kunnen een afspraak maken om een keer voor te zwemmen, zodat er een inschatting van het niveau gemaakt kan worden en er een plek ingepland kan worden.

Wil je weten wat Zwem- en Instructiebad Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwem- en Instructiebad Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwem- en Instructiebad Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwem- en Instructiebad Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oosterbeek. Opzoek naar Zwem- en Instructiebad Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Zwem- en Instructiebad Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook