ODRA Gemeente Renkum - Besluit Omgevingsvergunning, het brandveilig gebruik van het pand, Ireneweg 16 B te Oosterbeek

DeOosterbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: ODRA Gemeente Renkum - Besluit Omgevingsvergunning, het brandveilig gebruik van het pand, Ireneweg 16 B te Oosterbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een besluit hebben genomen inzake een Omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing isVerleendZaakid: ODRA23AB0712Omschrijving: het brandveilig gebruik van het pandAdres: Ireneweg 16 B te OosterbeekBesluit: VerleendDatum ondertekening: 23-11-2023Datum verzending: 23-11-2023Inzien De bovengenoemde besluiten in het kader van de uitgebreide procedure met de hierop betrekking hebbende documenten liggen digitaal ter inzage van 7 december 2023.Indien u de bijbehorende documenten bij deze ontwerpbeschikking wenst te ontvangen kunt u een mail sturen naar postbus@odra.nl onder vermelding van het zaaknummer, ODRA23AB0712.Indienen beroepschrift Belanghebbende, die door deze beschikkingen rechtstreeks in hun belang menen te zijn getroffen, kunnen op basis van de Algemene Wet Bestuursrecht, binnen bovengenoemde periode, tegen het besluit beroep instellen bij de rechtbank. Het beroepschrift kunt u zenden aan; Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen over het onderwerp naar voren heeft gebracht. Ook kan, indien er sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening, met betrekking tot een besluit waartegen beroep is ingesteld, worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U moet dan wel een afschrift van het ingediende beroepschrift bijvoegen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deOosterbeekgids.nl op 02-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Oosterbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOosterbeekgids.nl
Redactie deOosterbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oosterbeek
  2. gmb-2023-514317

Gerelateerde berichten